MÀRQUETING ONLINE
Pàgines web - Butlletins d'informació - Publicitat google

Pàgines web


Microseu brinda als seus clients, un servei integral en desenvolupament de solucions en línia, proporcionem assessorament des desenvolupament de la d'idea, fins a l'allotjament i manteniment evolutiu del seu projecte web.

Desenvolupem aplicacions i software a mida multiplataforma, disseny d'aplicacions web, pàgines web, botigues online o ecommerce, aplicacions per a mòbils, integració de serveis web, bases de dades, serveis XML, integracions API ...

Últims projectes

Butlletins d'informació


GESTIÓ DE LLISTES INTEL·LIGENT

Estalvia diners enviant a emails que no existeixen o que mai obren els correus. Amb la nostra tecnologia podràs detectar-mails invàlids o que mai obren les teves campanyes i així, estalviar temps i diners.

EMAILS EFECTIUS EN SEGONS

Fes la teva campanya ràpidament sense haver de preocupar-te de saber HTML o tenir coneixements de disseny. Amb l'editor online i les plantilles predissenyades et serà molt fàcil!

LLIURAMENT A TEMPS ELS EMAILS

No arribis tard captant nous clients, organitza els teus enviaments en grups petits i gestionables. Segmenta les llistes per tenir informació detallada de cada perfil dels teus clients.

ANALITZA ELS RESULTATS

Controla a qui li resulten més interessants les teves campanyes. Amb les estadístiques podràs tenir tota la informació que necessitis.

Publicitat Google


Estudi de les paraules o termes clau de cerca

Escollim els millors termes per a cada àrea de negoci de la seva empresa. Farem tot el que calgui i més convenient per a la millor comercialització de la seva pàgina web.

Anàlisi i seguiment dels resultats de la campanya

Seguiment setmanal dels resultats dels anuncis, realitzant tots els ajustos oportuns de les paraules clau i del cost màxim per clic. També provarem diferents anuncis i triarem els que millors resultats tinguin.

Informes periòdics

Informes generats automàticament amb la periodicitat que vostè prefereixi: diaris, setmanals o mensuals.