Newgest.Visual

Newgest.Visual és un aplicatiu integrat de gestió comercial i comptabilitat estàndar amb una gran varietat de funcions específiques orientades al control del vostre negoci.

No per ser estàndar deixem d’arrivar a empreses sectorials, ja que també tenim disponibles mòduls específics per a empreses de diversos sectors (Serveis Tècnics, Contractes de Manteniments, Agències de Viatges, Gestió de Socis, Agències de Duanes, Vals de Compra per a Constructores, Escorxadors, Autovenda, Supermercats –amb enllaços directes amb Miquel Alimentació i Covalco – , ...)

Newgest.Visual controla tota una sèrie de fitxers mestres com poden ser els clients, proveïdors, creditors, articles i serveis, venedors, ... i permet realitzar totes les operacions habituals de la gestió comercial d’una empresa, com els pressupostos, comandes, compres, vendes, facturacions, trameses, cobraments, pagaments, control de les existències, etiquetatges, expedients, punt de venda (per codis de barra i tàctil),.... També te disponibles totes les funcions habituals comptable-financeres, com la gestió d’asssentaments, llibres diaris, balanços,...

Formulari de contacte

Nom:
E-mail:
Missatge:
Enviar